Kıymalı patlıcan dolması hazırlarken siz neler yaşadınız? Patlıcanları tuzlu suya koymak ve acı suyunun çıkmasını beklemek bana biraz sabır gerektiriyordu. Kıymalı harcı hazırlarken soğanların pembeleşme aşamasında tam olarak ne kadar kavrulduğuna dikkat etmek gerekiyor mu? Daha sonra pirinçlerin pişerken yumuşaması için eklediğiniz sıcak su miktarı yeterli oluyor mu? Dolmaları doldururken, üzerini kapatmak ya da açık bırakmak arasında karar vermek zor muydu? Son olarak, yemeği yoğurtla servis ederken yanına pilav eklemeyi unuttunuz mu? Bu tarifle ilgili başka ipuçları ya da önerileriniz var mı?
Kıymalı patlıcan dolması hazırlarken siz neler yaşadınız? Patlıcanları tuzlu suya koymak ve acı suyunun çıkmasını beklemek bana biraz sabır gerektiriyordu. Kıymalı harcı hazırlarken soğanların pembeleşme aşamasında tam olarak ne kadar kavrulduğuna dikkat etmek gerekiyor mu? Daha sonra pirinçlerin pişerken yumuşaması için eklediğiniz sıcak su miktarı yeterli oluyor mu? Dolmaları doldururken, üzerini kapatmak ya da açık bırakmak arasında karar vermek zor muydu? Son olarak, yemeği yoğurtla servis ederken yanına pilav eklemeyi unuttunuz mu? Bu tarifle ilgili başka ipuçları ya da önerileriniz var mı?
Cevap yaz