Kıymalı iç harcın hazırlanması sürecini merak ediyorum. Özellikle soğan ve sarımsağı ince doğramak bana biraz zaman alıyor, pratik bir yöntem var mı? Ayrıca, iç harcı hazırlarken hangi baharatların kullanılması gerektiği konusunda ne öneriyorsun? Domates eklemenin lezzeti nasıl etkilediğini denemek isterim ama biraz tereddüt ediyorum. Son olarak, harç pişirken su ekleme oranı bana göre hassas; yeterince pişerken tam olarak ne kadar su eklemeliyim?
Kıymalı iç harcın hazırlanması sürecini merak ediyorum. Özellikle soğan ve sarımsağı ince doğramak bana biraz zaman alıyor, pratik bir yöntem var mı? Ayrıca, iç harcı hazırlarken hangi baharatların kullanılması gerektiği konusunda ne öneriyorsun? Domates eklemenin lezzeti nasıl etkilediğini denemek isterim ama biraz tereddüt ediyorum. Son olarak, harç pişirken su ekleme oranı bana göre hassas; yeterince pişerken tam olarak ne kadar su eklemeliyim?
Cevap yaz