Bu tarif harika görünüyor! Beşamel soslu kıymalı patates gratin yapmayı düşündüm ama bazı adımları denemekte zorlanacağımı tahmin ediyorum. Patatesleri haşlarken ne kadar süre bekletmem gerektiği konusunda bir tereddüt yaşıyorum. Ayrıca, beşamel sosun kıvamının nasıl olması gerektiği konusunda daha fazla ayrıntı verirseniz çok faydalı olur. Genelde kıvamı nasıl ayarlıyorsunuz? Belki de ek malzemelerle lezzetini artırmak da iyi bir fikir olabilir. Fırında pişirme süresi de yeterli mi, daha fazla mı tutmak gerekiyor? Misafirlerimi etkilemek için bu tarifi denemeye gerçekten hevesliyim, umarım başarılı olurum!
Bu tarif harika görünüyor! Beşamel soslu kıymalı patates gratin yapmayı düşündüm ama bazı adımları denemekte zorlanacağımı tahmin ediyorum. Patatesleri haşlarken ne kadar süre bekletmem gerektiği konusunda bir tereddüt yaşıyorum. Ayrıca, beşamel sosun kıvamının nasıl olması gerektiği konusunda daha fazla ayrıntı verirseniz çok faydalı olur. Genelde kıvamı nasıl ayarlıyorsunuz? Belki de ek malzemelerle lezzetini artırmak da iyi bir fikir olabilir. Fırında pişirme süresi de yeterli mi, daha fazla mı tutmak gerekiyor? Misafirlerimi etkilemek için bu tarifi denemeye gerçekten hevesliyim, umarım başarılı olurum!
Cevap yaz