Kıymalı pide içini hazırlamak oldukça keyifli bir süreç gibi görünüyor. Özellikle soğan ve biberlerin kavrulması sırasında yayılan kokular insanı cezbetmeye yetiyor. Kıymanın suyunu salıp çekmesi, harcın lezzetini artırıyor. Baharatların eklenmesiyle birlikte aroma daha da zenginleşiyor. Sizce de maydanozun eklenmesi, iç harcına tazelik katıyor mu? Ayrıca, pide hamurunu evde yapmak isteyenler için tarif oldukça pratik görünüyor. Siz bu tarifte hangi baharatları tercih edersiniz?
Kıymalı pide içini hazırlamak oldukça keyifli bir süreç gibi görünüyor. Özellikle soğan ve biberlerin kavrulması sırasında yayılan kokular insanı cezbetmeye yetiyor. Kıymanın suyunu salıp çekmesi, harcın lezzetini artırıyor. Baharatların eklenmesiyle birlikte aroma daha da zenginleşiyor. Sizce de maydanozun eklenmesi, iç harcına tazelik katıyor mu? Ayrıca, pide hamurunu evde yapmak isteyenler için tarif oldukça pratik görünüyor. Siz bu tarifte hangi baharatları tercih edersiniz?
Cevap yaz