Kıymalı pide içini hazırlamak oldukça keyifli bir süreç. Özellikle soğan ve biberi doğrayarak başlayıp, ardından bu malzemeleri sotelemek, iç harcın lezzetini artırıyor. Kıymayı ekleyip pişirmek, gerçekten harika bir aroma yayıyor. Domates ve baharatları ekledikten sonra su eklemek ise kıymanın daha yumuşak olmasını sağlıyor. Harcın soğuması gerektiği kısmı duyduğumda, sabırsızlıkla bekleyeceğimizi düşünmek çok eğlenceli. Pideyi fırında pişirip yanında yoğurtla servis etmek, sanırım en güzel kısmı olacak. Bu tarifle denemek için sabırsızlanıyorum!
Kıymalı pide içini hazırlamak oldukça keyifli bir süreç. Özellikle soğan ve biberi doğrayarak başlayıp, ardından bu malzemeleri sotelemek, iç harcın lezzetini artırıyor. Kıymayı ekleyip pişirmek, gerçekten harika bir aroma yayıyor. Domates ve baharatları ekledikten sonra su eklemek ise kıymanın daha yumuşak olmasını sağlıyor. Harcın soğuması gerektiği kısmı duyduğumda, sabırsızlıkla bekleyeceğimizi düşünmek çok eğlenceli. Pideyi fırında pişirip yanında yoğurtla servis etmek, sanırım en güzel kısmı olacak. Bu tarifle denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz