El açması kıymalı su böreği tarifi gerçekten çok hoş görünüyor. Yufkaların ince açılması ve aralarına sürülen yağ, böreğe çıtırlık katacak gibi. Kıymalı harcın soğanla kavrulması da böreğe harika bir lezzet verecektir. Pişirme süresi ve ısısı da çok önemli, 30-35 dakika fırında pişireceğim demişsiniz. Acaba fırından çıkarınca üzerinin ne kadar çıtır olmasını bekliyorsunuz? Ayrıca, yanında yoğurt ya da ayran öneriniz de çok güzel. Bu tarifle misafirlerinizi etkilemek kesinlikle mümkün gibi görünüyor. Denemeyi düşünüyorum!
El açması kıymalı su böreği tarifi gerçekten çok hoş görünüyor. Yufkaların ince açılması ve aralarına sürülen yağ, böreğe çıtırlık katacak gibi. Kıymalı harcın soğanla kavrulması da böreğe harika bir lezzet verecektir. Pişirme süresi ve ısısı da çok önemli, 30-35 dakika fırında pişireceğim demişsiniz. Acaba fırından çıkarınca üzerinin ne kadar çıtır olmasını bekliyorsunuz? Ayrıca, yanında yoğurt ya da ayran öneriniz de çok güzel. Bu tarifle misafirlerinizi etkilemek kesinlikle mümkün gibi görünüyor. Denemeyi düşünüyorum!
Cevap yaz