Kıymalı rulo tepsi böreği tarifini okurken, bu lezzeti yapmayı denemek için sabırsızlandım. Kıymanın yanına soğan ekleyerek hazırlanan harç gerçekten çok pratik görünüyor. Yufkaları nasıl kat kat serip harcı ekledikten sonra rulo yapacağımız kısmı özellikle merak ediyorum. Önceden ısıtılmış fırında pişirirken o altın rengi görüntüye ulaşana kadar beklemek nasıl bir keyiftir! Sonra üzerine yumurta sürüp susam serpmek, bence tadını daha da artıracaktır. Yanında yoğurtla ya da salata ile servis edince, soframıza ne kadar güzel bir tat katmış olacağız! Dondurucuda saklayabilmek de harika bir fikir, hemen yapıp stoklamalıyım. Gerçekten de hem pratik hem de lezzetli bir tarif, denemek için sabırsızlanıyorum! Afiyet olsun!
Kıymalı rulo tepsi böreği tarifini okurken, bu lezzeti yapmayı denemek için sabırsızlandım. Kıymanın yanına soğan ekleyerek hazırlanan harç gerçekten çok pratik görünüyor. Yufkaları nasıl kat kat serip harcı ekledikten sonra rulo yapacağımız kısmı özellikle merak ediyorum. Önceden ısıtılmış fırında pişirirken o altın rengi görüntüye ulaşana kadar beklemek nasıl bir keyiftir! Sonra üzerine yumurta sürüp susam serpmek, bence tadını daha da artıracaktır. Yanında yoğurtla ya da salata ile servis edince, soframıza ne kadar güzel bir tat katmış olacağız! Dondurucuda saklayabilmek de harika bir fikir, hemen yapıp stoklamalıyım. Gerçekten de hem pratik hem de lezzetli bir tarif, denemek için sabırsızlanıyorum! Afiyet olsun!
Cevap yaz