Gerçekten de k�ymal� tas kebab� Türk mutfağ�nïn vazgeçilmezlerinden biri. Malzemeler aras�ndaki sebzelerin uyumu ve baharatlar�n katk�s� yemeğin lezzetini katbekat artt�r�yor. Özellikle soğan�n pembeleşmesi aşamas�, kebabïn temel tatlar�n� ortaya ç�karmakta. Domateslerin eklenmesi ise yemeğin sululuğunu ve lezzetini dengeliyor. Yap�lma aşamas�n� adım ad�m takip etmenin sonucunda gerçekten lezzetli bir kebap ortaya ç�k�yor. K�şk masa düzeniyle misafirlere sunulunca, tam da davetlerde tercih edilecek bir yemek. Tereyağ� ile hazırlanacak pilav�n yanında sunulmas�, bu yemeğin tad�n� daha da güzelleştirir. Evinizde bu tarifi deneyerek sevdiklerinize güzel bir ziyafet verebilirsiniz!
Gerçekten de k�ymal� tas kebab� Türk mutfağ�nïn vazgeçilmezlerinden biri. Malzemeler aras�ndaki sebzelerin uyumu ve baharatlar�n katk�s� yemeğin lezzetini katbekat artt�r�yor. Özellikle soğan�n pembeleşmesi aşamas�, kebabïn temel tatlar�n� ortaya ç�karmakta. Domateslerin eklenmesi ise yemeğin sululuğunu ve lezzetini dengeliyor. Yap�lma aşamas�n� adım ad�m takip etmenin sonucunda gerçekten lezzetli bir kebap ortaya ç�k�yor. K�şk masa düzeniyle misafirlere sunulunca, tam da davetlerde tercih edilecek bir yemek. Tereyağ� ile hazırlanacak pilav�n yanında sunulmas�, bu yemeğin tad�n� daha da güzelleştirir. Evinizde bu tarifi deneyerek sevdiklerinize güzel bir ziyafet verebilirsiniz!
Cevap yaz