Patlıcanlı lazanya yaparken aklımda birkaç soru var. Öncelikle, patlıcanları tuzlu suda bekletmek gerçekten acılıklarını alıyor mu? Bunu daha önce denemiş biri olarak, bu işlemden sonra patlıcanların kıvamında bir fark hissediyor muyuz? Ayrıca, kısımlar arasında katmanlama yaparken, patlıcanları biraz daha fazla pişirmenin lezzeti artırıp artırmadığını merak ediyorum. Kıymalı versiyonunu tercih edenler için patlıcan ve etin uyumu nasıl oluyor? Acaba, bu iki malzeme birlikte pişirilirse, lezzet açısından ekstra bir tat katıyor mu? Son olarak, dinlendirme süresi sonrası sunum yaparken dikkat etmemiz gereken noktalar var mı?
Patlıcanlı lazanya yaparken aklımda birkaç soru var. Öncelikle, patlıcanları tuzlu suda bekletmek gerçekten acılıklarını alıyor mu? Bunu daha önce denemiş biri olarak, bu işlemden sonra patlıcanların kıvamında bir fark hissediyor muyuz? Ayrıca, kısımlar arasında katmanlama yaparken, patlıcanları biraz daha fazla pişirmenin lezzeti artırıp artırmadığını merak ediyorum. Kıymalı versiyonunu tercih edenler için patlıcan ve etin uyumu nasıl oluyor? Acaba, bu iki malzeme birlikte pişirilirse, lezzet açısından ekstra bir tat katıyor mu? Son olarak, dinlendirme süresi sonrası sunum yaparken dikkat etmemiz gereken noktalar var mı?
Cevap yaz