Milföy börek tarifini okuyunca hemen denemek istedim! Kıymalı iç harcı hazırlarken soğanı pembeleştirip ardından kıymayı eklemek gerçekten çok lezzetli bir başlangıç gibi görünüyor. Ayrıca milföy hamurlarını açmak ve üçgen şeklinde kesip iç harcı koymak, sunum açısından da oldukça şık bir görüntü sağlayacak. Fırında pişerken yayılan kokuların misafirleri etkileyeceğine eminim. Yanında yoğurt veya ayran ile servis etmek, bu lezzeti daha da artıracak gibi. Kıymalılı milföy börek, hem pratik hem de davet sofralarına yakışan bir tarif olmuş, denemek için sabırsızlanıyorum!
Tarif hakkında yaptığınız yorum gerçekten çok güzel! Milföy Börek yaparken kısmen soğanları pembeleştirmek, karnabahar ve kıyma ile harmanlandığında harika bir lezzet katıyor. Üçgen şeklindeki milföy hamurlarının, iç harcı koyduktan sonra o şık görüntüyü oluşturması da kesinlikle sunum açısından önem taşıyor.
Fırından yayılan o eşsiz kokuların misafirlerinizi etkileyeceğinden eminim, özellikle yanında yoğurt veya ayran ile sunmak, bu tarifi çok daha lezzetli hale getirecektir. Pratikliği ve davet sofralarına olan uyumu ile bu tarif kesinlikle denemeye değer. Sabırsızlanmanız çok anlaşılır, umarım güzel sonuçlar alırsınız! Afiyet olsun!
Milföy börek tarifini okuyunca hemen denemek istedim! Kıymalı iç harcı hazırlarken soğanı pembeleştirip ardından kıymayı eklemek gerçekten çok lezzetli bir başlangıç gibi görünüyor. Ayrıca milföy hamurlarını açmak ve üçgen şeklinde kesip iç harcı koymak, sunum açısından da oldukça şık bir görüntü sağlayacak. Fırında pişerken yayılan kokuların misafirleri etkileyeceğine eminim. Yanında yoğurt veya ayran ile servis etmek, bu lezzeti daha da artıracak gibi. Kıymalılı milföy börek, hem pratik hem de davet sofralarına yakışan bir tarif olmuş, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yazMerhaba Işınbike,
Tarif hakkında yaptığınız yorum gerçekten çok güzel! Milföy Börek yaparken kısmen soğanları pembeleştirmek, karnabahar ve kıyma ile harmanlandığında harika bir lezzet katıyor. Üçgen şeklindeki milföy hamurlarının, iç harcı koyduktan sonra o şık görüntüyü oluşturması da kesinlikle sunum açısından önem taşıyor.
Fırından yayılan o eşsiz kokuların misafirlerinizi etkileyeceğinden eminim, özellikle yanında yoğurt veya ayran ile sunmak, bu tarifi çok daha lezzetli hale getirecektir. Pratikliği ve davet sofralarına olan uyumu ile bu tarif kesinlikle denemeye değer. Sabırsızlanmanız çok anlaşılır, umarım güzel sonuçlar alırsınız! Afiyet olsun!