Kıymalı bostan patlıcan yapmayı düşünüyorum ama patlıcanları tuzlu suda bekletmek ne kadar önemli? Acılığı almasının yanı sıra başka ne gibi faydaları var? Ayrıca iç harcını hazırlarken, domateslerin olgun olması gerektiğinden bahsedilmiş. Peki, olgun domatesleri nasıl seçebilirim? Tarife göre biber veya mantar ekleyerek zenginleştirebileceğimi belirtmişsiniz, bu malzemeleri eklerken ne gibi değişiklikler yapmalıyım?
Kıymalı bostan patlıcan yapmayı düşünüyorum ama patlıcanları tuzlu suda bekletmek ne kadar önemli? Acılığı almasının yanı sıra başka ne gibi faydaları var? Ayrıca iç harcını hazırlarken, domateslerin olgun olması gerektiğinden bahsedilmiş. Peki, olgun domatesleri nasıl seçebilirim? Tarife göre biber veya mantar ekleyerek zenginleştirebileceğimi belirtmişsiniz, bu malzemeleri eklerken ne gibi değişiklikler yapmalıyım?
Cevap yaz